Welkom bij

MS CAR COMPANY

Gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens is MS CAR Company uw partner in de zoektocht naar uw nieuwe wagen. Wij selecteren en verkopen enkel wagens die voldoen aan al onze strenge eisen aangezien kwaliteit en betrouwbaarheid onze belangrijkste doelstellingen zijn. Onze missie is dan ook zeer eenduidig en simpel: “Wij vinden de juiste wagen voor u !”.

MS CAR Company is ontstaan in 2012 uit een passie voor het betere wagensegment. Met meerdere jaren ervaring in de aankoop en verkoop van tweedehandwagens zijn wij in staat om u de beste service te leveren aan een zeer competitieve prijs. Op onze website kan u terecht voor al onze wagens alsook additionele informatie omtrent het aankopen van een tweedehandswagen. Verder vindt u per wagen een gedetailleerd overzicht van alle specificaties en opties met bijbehorende foto’s. Indien u toch nog niet overtuigd bent twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en zo vrijblijvend een afspraak te maken.

Ter nagedachtenis van iemand die ons zeer dierbaar (M.S.) is zullen wij deze onderneming verder uitbouwen en onze maar ook uw dromen waarmaken !

ALLE MERKEN

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken

ADVIES

Professioneel advies bij de aan- of verkoop van uw wagen

BETROUWBAAR

Al onze wagens worden uitvoerig gecontroleerd en worden afgeleverd in perfecte staat

PRIJS/KWALITEIT

Wij vinden de juiste wagen voor u tegen de juiste prijs !